31 October 2013

Սպագետիի համար սոուսի պատրաստման ընտանեկան բիզնեսը (11 լուսանկար)

Մի տղա կիսվել է սպագետտի համար սոուս պատրաստելու գործընթացի լուսանկարներով, որը արդեն մի քանի սերունդ է իր ընտանիքի ապրուստի հիմք է :


Տիպիկ գործընթաց ` լվանում են բանկաներ եւ ստերիլիզացվում.


Լոլիկը պատվիրվում է մոտակա ֆերմայում.

Մանրակրկիտ լվացվում է.

Այնուհետեւ կտրտվում է պոմիդորը չորս մասի, որպեսզի նրանց հեշտ մշակվի հյութաքամիչով: Գործընթացը տեւում է մոտ մեկուկես ժամ.

Հենց այդյդ գործընթացը .

Լոլիկը հյութաքամիչով անցկացնում են երեք անգամ, ծախսելով դրա վրա մոտ մեկ ժամ:

Հետո սոուսը եռացնում են մի երկու ժամ, ավելորդ հեղուկից ազատվելու եւ ստերիլիզացման նպատակով .

Եթե ​​սոուսը դեռ ջրալի է ստացվել , այն լրացուցիչ քամում են մառլայի միջոցով

Ավելացվում է բույսեր .

Հետո սոուսը լցվում է տաք բանկաներ (որպեսզի դրանք չպայթեն ) եւ փակում :
Պարտիան 57 լիտր.
Post a Comment